Yleistä

Valomaja.fi on Mäntsälän Sähkö-Poksi Oy:n (Y-tunnus: 0217396-8) sisaryritys jossa myyjänä toimii Mäntsälän Sähkö-Poksi Oy. Valomaja.fi on Mäntsälän Sähkö-Poksin aputoiminimi.
Valomaja.fi myy tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä verkkokaupastamme, osoitteesta www.valomaja.fi. Asiakas voi myös tilata tuotteita puhelimitse (044 9999 222) tai sähköpostilla (asiakaspalvelu@valomaja.fi).

Tilaamisen yhteydessä asiakas voi rekisteröityä valomaja.fi:n asiakkaaksi luomalla käyttäjätilin. Rekisteröityminen ei ole tilauksen kannalta pakollinen. Tilauksen yhteydessä ilmoitetaan tilauksen seurannan ja toimituksen kannalta tarvittavat tiedot.

Tilauksen jälkeen asiakas saa tilausvahvituksen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Tilauksen jälkeen yhteydenpito asiakkaaseen tapahtuu pääsääntöisesti sähköpostitse tai puhelimitse.

Yritysasiakkaiksi luetetaan asiakkaat, jotka tekevät tilauksensa yrityksen nimissä. Yritysasiakkaiden kanssa noudatamme normaalia yritysten välistä kauppatapaa.

Tilausvahvistus

Tilauksen jälkeen asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostitse asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvitus toimitetaan myös tilauksen mukana.

Tilausvahvistuksesta näet:

– Tilausnumeron
– Tilaajan tiedot
– Toimitusosoitteen
– Tilatut tuotteet
– Tilauksen loppusumman

Jos asiakas on luonut käyttäjätilin voi myös käyttäjätilin kautta seurata tilauksen tietoja.

Tilauksen seuraaminen

Tilauksen tilaa voi seurata käyttäjätilin kautta verkkosivuiltamme www.valomaja.fi. Lähetämme myös sähköpostitse ilmoituksen kun tilaus on toimitettu. Ilmoituksen yhteydessä asiakas saa lähetyksen seurantatunnuksen. Lähetystä voi seurata lähetystunnuksella lähetyksen seurantasivuilla:

https://www.matkahuolto.fi

Tuotteet ja hinnat

Kaikki tuotteemme sisältävät arvolisäveron, mutta eivät toimituskuluja.

Kaikilla tuotteilla on valaisinvalmistajan myöntämä normaali tuotetakuu. Takuu ei kata tuotteen virheellistä käyttöä tai asennusta.

Toimitusmaksu

Toimituskulut on 6,90 € / tilaus. Poikkeuksena yli 199 € tilaukset toimitetaan kokonaan ilman toimituskuluja. Myös tilauksen noutaminen myymälästä on maksutonta.

Toimitusaika

Pidämme suurinta osaa valikoimastamme varastossamme, sekä myymälöissä Lahdessa ja Mäntsälässä. Toimitusaika on pääsääntöisesti 1-5 arkipäivää tilauksesta.

Toimitusmyyntituotteissa valmistajan varastosta ilmoitamme erikseen tuotesivuilla. Toimitusmyyntituotteilla toimitusaika on noin 1-3 viikkoa. Tarkempaa toimitusaikaa voi tiedustella asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@valomaja.fi.

Toimitustapa

Tilaukset toimitetaan asiakkaalle matkahuollon välityksellä (www.matkahuolto.fi). Lähetystapana käytämme lähellä-paketti -toimitustapaa, jolla asiakas noutaa tilauksen lähimmästä toimipaikasta (Matkahuolto, Matkahuolto-asiamies, K-Market, R-Kioski, Siwa, Valintatalo tai muu Matkahuollon pakettipiste). Voimme myös toimittaa lähetykset postin kautta asiakkaan toivomuksesta (otathan yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@valomaja.fi).

Emme toimita tuotteita Suomen ulkopuolelle.

Maksutavat

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit:

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Lasku ja osamaksu (Jousto):

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.

Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.

Lisätietoja: www.jousto.com.

Tarkemmista laskutusasioista kuluttaja voi ollaan suoraan yhteydessä luoton myöntäjään www.jousto.com..

Nouto myymälästä

Asiakas voi noutaa tuotteen myös myymälöistämme (Mäntsälä ja Lahti) siitä erikseen sovittaessa.

Myymälästä noudettaessa tuotetta ei asiakkaalta peritä toimituskuluja. Myymälästä noudettavan tilauksen voi maksaa tilisiirrolla tai suoraan myymälässä kortilla tai käteisellä noudettaessa tuotetta. Sovi aina nouto myymälästä asiakaspalvelumme kanssa joko sähköpostitse (asiakaspalvelu@valomaja.fi) tai puhelimitse (044 9999 222).

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on verkkokaupasta ostettaessa Suomen kuluttajansuojalakien mukainen 14-vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita, tuotteen pakkaus mukaan luettuna.

Vaihdoista tai palautuksesta ilmoitettava etukäteen asiakaspalveluumme joko sähköpostitse (asiakaspalvelu@valomaja.fi) tai puhelimitse (044 9999 222).

Tuotteen palauttaminen asiakkaalle on maksutonta.

Liitä palautuksen mukaan saamasi tilausvahvistus sekä tilinumero, johon haluat palautuksen suoritettavan.

Palautusosoite:

Mäntsälän Sähkö-Poksi Oy
Yhdystie 3
04600 Mäntsälä

Asiakasta pyydetään käyttämään palautuksissa aina matkahuollon asiakasnumeroamme joka on:

9521552

Asiakastiedot

Valomaja.fi käsittelee asiakastiedot täysin luottamuksellisesti, eikä luovuta niitä kolmansille osapuolille.