Innolux - Home of good light

 

Innolux tuotemerkin takana on vuonna 1993 perustettu Innojok Oy. Innolux on kotimainen valaisinvalmistaja ja valaistuksen asiantuntija. Meille on tärkeää, että tuotteemme luovat hyvää valoa ja tunnelmaa kaikkiin tiloihin ja tarpeisiin.

Suomalaisten muotoilijoiden suunnittelemat valaisimet ovat ajattomia ja ne kestävät sukupolvelta toiselle. Laadullisesti korkeatasoiset Innolux-valaisimet ovat yli 80% kotimaista tuotantoa. Kaunis muotoilu ja korkea laatu tekevät valaisimistamme kotiisi pitkäikäisen hyvänolon lähteen.

Valolla on tärkeä tehtävä elämässämme. Se tuo turvaa, viihtyvyyttä, hyvää oloa ja terveyttä. Innolux-valaisimien luoma hyvä valo on häikäisemätöntä, ja vastaa tarvittaessa myös näkemisen erityistarpeisiin. Innoluxilla on kolme mallistoa: Design, Bright ja Pro.

Innolux-tuoteperhe kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Upeat tuotteet, osaava ja reilu asiakaspalvelu sekä nopeat toimitusajat ovat tehneet Innoluxista Suomen johtavan valaisinyrityksen. Ammattitaitomme on johtanut myös laajaan yhteistyöhön arkkitehtien, sisustussuunnittelijoiden ja insinöörien kanssa.

Tuotteet 1-30 / 261

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Taulukkona  Listana 

Laskeva

Tuotteet 1-30 / 261

/ sivu
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Taulukkona  Listana 

Laskeva