Johdoton

Johdoton valaistuksen ohjausjärjestelmä on uusi kätevä tapa langattomaan valaistuksen ohjaamiseen. Ainoa tarvittava johto valaistukseen on syöttöjohto, joten ei tarvita kaapelivetoja kytkimelle. Kytkimen voi sijoittaa minne tahansa ja sen sijaintia voidaan muuttaa käden käänteessä. Kytkimet suositellaan ruuvattavaksi haluttuun seinäpintaan, mutta kaksipuoleinen teippi toimii myös, mikäli halutaan välttää esim. roppureiät. Yleisin käyttötapa sarjalle on perinteinen 1-kytkin, johon tarvitaan vastaanotin syöttövirran ja valaisimen johtojen väliin sekä itse lähetin eli seinäkytkin. Johdoton-sarjan kätevyys ja helppokäyttöisyys tulee entistä enemmän ilmi juuri kytkin käytössä. Sama seinäpainike sekä vastaanotin soveltuu lähes kaikkiin kytkinvaihtoehtoihin eli 1-kytkimeksi, 5-kytkimeksi (kruunukytkin) sekä 6-kytkimeksi (porraskytkin). Mikäli sarjaa käytetään kruunukytkimenä, vaihdetaan yksiosainen painike lisäosana saatavaan kaksoispainikkeeseen. Sarjasta löytyy myös vaihtoehdot himmennykseen niin verkkovirtaan kuin 12/24V tasavirtaan esim. LED-valoille. Sarjasta löydät myös paljon muita mielenkiintoisia tarvikkeita esim. kauko-ohjattava pistorasia tai avainperänä toimiva on/off kytkin, jolla sytytät esimerkiksi pihavalosi tullessasi kotiin.

Johdoton-sarja on viimeisten vuosien ajan ollut erittäin suosittu valaistuksen ohjauksessa. Kyseinen sarja on noussut myös kovaan suosioon meidän Valomajan myyjien kesken :)

Tutustu mullistavaan Johdoton-sarjaan ja koe sarjan helppokäyttöisyys valaistuksen ohjauksessa omassa kodissasi!

Autamme mielellämme Johdoton-sarjan tuotteiden ostossa teitä joko puhelimitse 044 9999 222 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@valomaja.fi.

18 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

18 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva